ניר

עיקול משכורת הוצאה לפועל

אני בהליך משפטי חוב הוצל"פ מזונות זמניים עיקלו לי את המשכורת מתלוש השכר . לא משאירי כלום למחיה כלכלה הילדי צלי מחצית מהזמן צריך לתת לה אוכל / קורת גג - שכירות

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

לא ניתן להתחמק מתשלום מזונות, תוכל לקבל אולי הפחתה זמנית, אולי כדאי לבחון אפשרות לבקש הפחתת מזונות אם יש אצלך שינוי נסיבות מהותי

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

גש להוצל"פ תבקש לשלם כפי יכולתך, מזונות הוא חוב בדין קדימה שלא ניתן להפחיתו, במקביל תעתור להפחתת המזונות אם העניין מצדיק

ניר

ערענו למחוזי שדחה ת הערעור שזה מזונות זמניים לא פסק דין ואין בידיו הוכחות הייתי אני בדיון הוכחות לשופט לא היה זמן העביר שוב דיון הוכחות שלה לחודש לאחר ובגלל ויכוח בדיון ביני לבינה בקול גבוה הפסיק את הדיון ודחה לעוד חצי שנה שוב הוכחות . ובנתיים ההוצל"פ לוחצת ומעקלת כל המשכורת מהתלוש איך ממשיך לחיות כך עוד חצי שנה ללא כלום להשכיר דירה , ליזון את הילדים. אין לי כסף לעו"ד נוסף