חיים

סגירת תיקים/צמצום חובות בשל מצב בריאותי

אני מתקיים על הבטחת הכנסה בלבד וחי בדירה שכורה ומוכר ע"י שירותי הרווחה המקומיים כנזקק. לפני כחודש שברתי את שוק ימין שבעקבותיה עברתי 2 ניתוחים ולפי התכנון רק לקראת סוף 2018 אוכל להתחיל בהליך שיקום של כחצי שנה לפחות. שמעתי שבשל מצבי הכלכלי והבריאותי יש אפשרות לסגור תיקים בהוצל"פ או להקטין משמעותית חלק מסכומי החוב. שאלתי: האם זה נכון, ואם כן איזו בקשה יש להגיש להוצל"פ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

לא ניתן בשל מצב בריאותי להקטין או למחוק אלא בהליכים ע"פ חוק. ניתן להגיש בקשה לאיחוד תיקים בסכום מינימום לכלל התיקים ולצרף את כל האישורים התומכים במצבך