יוסי ברוך

צו עיקוב יציאה מהארץ

אני גרוש. בגלל שהייתי בהליך פשיטת רגל לא שילמתי מזונות במלואם, כרגע יש לי חוב של 40000, הבנים שלי גדלו אחד אחרי צבא ושני נשאר לו שנה לשיחרור, אני משלם כרגע את החוב במלואו על סך 1000 שח בחודש כבר שנה וחצי בלי עיקוב ותשלום מלא. הכרתי בת זוג חדשה ומאוד רוצה לצאת איתה לנופש בחול למנוחה. אנחנו עובדים קשה במשך השנה וזקוקים למנוחה.יש לציין שסיימתי את הפשיטת רגל וקיבלתי הפטר חלוט, וביטול עיקוב יציאה מהארץ מבית משפט המחוזי, למרות שידעו שאני גרוש ויש לי חוב מזונות. כאשר ביררתי לגבי צו עיקוב יציאה מהארץ, הופתעתי לגלות שמגרושתי יש גם צו עיקוב יציאה מהארץ בשל החוב. מה אפשר לעשות לביטול זמני של עיקוב יציאה מהארץ

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

ערב או שניים לפי החלטת הרשם שיחתמו על העברת חובך אליהם עד לחזרתך יש להגיש בקשה מתאימה