חביבה

רישום דירה על בת הזוג של בני

שלום לבני חובות בהוצלפ, בינהם חובות מזונות. אינני מעוניינת להוריש את הדירה שיש לי לבני, בידיעה ברורה שכל הכסף ילך לטובת חובות מזונות ישנים שיש לו ואני מעדיפה שבת זוגו האחרונה וילדיהם המשותפים יהנו מהבית. ברצוני למכור חלק מהדירה שלי לבת זוגו הנוכחית של בני ולאם ילדיו החדשים ובצוואה להוריש את החלק שנשאר לבתי השניה. בסופו של דבר יווצר מצב שהדירה חציה שייכת לבת זוגו של בני החייב וחציה שייכת לאחרותו. כיוון שהם חיים יחד ועומדים להנשא, האם יכול להיות מצב שכשאלך לעולמי, או עוד בחיי, בת זוגו של בני תתבע בטענה שזה היה נסיון להציל את הכסף? או שאחותו שתקבל את החצי השני תתבע בטענה שחלק שייך לבני למרות שציוויתי אחרת? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

אני מציע שתגיעי לפגישת יעוץ הנושא מורכב ואינו מתאים למענה בפורום . עו"ד רפי רפאלי 050-9000145