שמואל

סוף לפש"ר מסיבות פרסונליות

אני נמצא בפש"ר ורוצה לדעת אם אני לא עובד כרגע ( יש לי קצבת נכות של 3000 ש) ומשלם 100 ש לקופת הכינוס והחוב שלי הוא בסביבות 70000 ש ואני מגיש/משלם את הדוחו"ת/תשלום לקופה בזמן : 1 האם זה לטובתי/רעתי זה שאני לא עובד ? 2 מה הסיכויים שלי לקבל הפטר חלוט/מותנה בסיטואציה הנ"ל ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

עקרונית אם המנהל המיוחד יחשוב שאתה יכול לעבוד אבל מתחמק, יחשבו לך את התכנית כאילו אתה עובד בשכר מינימום, בשביל לתת לך תשובה מדוטייקת צריך לבדוק את התיק שלך