אילן לוי

יש לי חוזה חתום עם פרילנסר שעבד איתי מהבית והפר את החוזה ויש לי הוכחות לכך,

יש לי חוזה חתום עם פרילנסר שעבד איתי מהבית והפר את החוזה ויש לי הוכחות לכך, בחוזה כתוב, שבמידה והוא מפר את החוזה, כל החוה נהפך לשטר חוב בהוצאה לפועל, האם אני יכול ללכת ישר להוצאה לפועל עם הוכחות שהוא הפר חוזה ולפתוח לו תיק שם? אם כן אשמח לציטוט מהחוק

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

מדובר בפורום, אין ציטוטים או תשובות פרטניות, אם יש חוזה כתוב עם סכומים ברורים אפשר ישירות בהוצלפ עד הסכום הכתוב בחוק, או תביעה בסדר דין מקוצר לבית משפט