אלמוג

פתחתי תיק הוצאה לפועל לביצוע שיק שחזר. הוגשה התנגדות והתיק מעוכב. עדיין לא היה דיון בהתנגדות, אבל

פתחתי תיק הוצאה לפועל לביצוע שיק שחזר. הוגשה התנגדות והתיק מעוכב. עדיין לא היה דיון בהתנגדות, אבל הייתה איזו בקשה לבית משפט להמציא איזה מסמך ואני הפסדתי ונפסקו לי הוצאות 2000 ש"ח. השאלה: האם אני יכול לקזז את החוב מהתיק הוצאה לפועל או שחייב לשלם אותו? המון תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

לא. אתה יכול להגיש בקשה לעיכוב הליכים עד מתן החלטה בליווי הסבר ותצהיר

אלמוג

תודה רבה על התשובה ועל הפורום המצוין. לא הבנתי מדוע אני בתור זוכה לא יכול לקזז את החוב בגין ההוצאות שפסקו נגדי. האם מפני שהתיק בעיכוב הליכים? ואם ההתנגדות תידחה והתיק יחזור להיות פעיל אז אוכל לקזז? המון תודה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

לא. תנסה להגיש בקשה לרשם שהכל יעוכב עד למתן החלטה