נועה רחמים

חדלות לפירעון שהתפרק

אז ככה מה שקורה הייתי בחדלות לפירעון המנהלת המיוחדת פיזרה לי את התיק בטענה שאני מזלזלת בבית המשפט....ולא כך הדבר היה. התיק נפתח בחודש אוגוסט 20 והתחילו עיקולים בחשבון הבנק והמשכורת. מה אני יכולה לעשות בכדי לבטל עיקולים? אין לי אפשרות לעשות חדלות לפירעון חדש אלא רק בעוד שנה מיום פתיחת ההליך. ויחד עם זאת איחוד תיקים כבר לא רלוונטי שזה גם להערכתי לקונה. מהן האופציות הפרושות בפניי בפני שאוכל להתקיים בכבוד....הנני אם חד הורית אשמח באם תחזיר לי תשובה הנני אובדת עצות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

לפנות תחילה למנהלת המיוחדת ולבדוק איתה חזרה לאחר שתפקידי סכום כדמי רצינות, אם לא עוזר להגיש בקשה מסודרת לבית המשפט מוזמנת להתקשר אלי 0509000145