אברהם

התנגדות לכתב תביעה בסכום קצוב

הגשתי בקשה כמתחייב בתוספת תצהיר בזמן שנקבע.התברר שרשות ההוצאה לפועל לשכת נתניה טעתה בקוד הסעד המתבקש, מחד,והרשמת נעדרה מהלשכה תקופה ארוכה מאידך.כך שהזמן להגשה חלף,הבקשה לא נמצאת בבית המשפט המוסמך. הרשמת עיכבה את הליכי התיק ל 14 יום. המזכירות ניסתה לאתר אותי בטלפון ללא הצלחה,הואיל ואני עובד,ולא זמין לשיחות טלפון בשעות העבודה. הוצאתי אתמול מסמך ללשכת נתניה,בו טענתי,שמחדליה אינם מענייני, ומחובתם לשקם את קריסת פעילותם בעצמם ללא התערבות שלי. חוות דעתכם תתקבל בברכה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

לא ברורה השאלה, תגיש שוב בקשה בתצהיר ותפרט את הנסיבות

אברהם

תודה על תגובתכם.מזכירות ההוצאה לפועל יצרה איתי קשר .פנייתי תובא להחלטת הרשמת בתיק.