מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי
עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.
הליך של פשיטת רגל (עדיין לא נמצאים בפשיטה)
אנו נמצאים בהליך של פשיטת רגל ,נמצאים תחת כונס בעקבות חוב לבנק הפועלים ע"ס 700000 (נושה יחיד) אישתי ואני נמצאים באותו סיפור מכיוון שהיא חתמה לי ערבות .כבר שנתיים אנחנו נמצאים בהוצאה לפועל ומשלמים 1500 שקלים להוצאה לפועל(אני ואשתי) .ברגע שנכנסנו להליך של פשיטת רגל עיקלו לנו את החשבון בנק (בנק דיסקונט לשם נכנסו 2 המשכורת),והחזירו את כל ההוראות קבע .אף עורך לא מוכן לטפל בתיק זה מכיוון שהם טוענים שאנחנו נמצאים בשלב הסופי של פשיטת הרגל .אבל במצב היום 2 המשכורות אין להם לאן להיכנס בגלל החשבון המעוקל .איך הכונס רוצה שנמשיך לשלם אם אין לנו חשבון בנק ? . הלכתי לעורך דין כדי שירשום לי מכתב לבית המשפט לפני כחודש (בקשה לפתיחת חשבון למשכורות בלבד) בינתיים אנחנו במצב של כמעט פת לחם מכיוון ששתי המשכורות הולכות לחשבון המעוקל . אני מבקש עזרה בכל לשון של בקשה (בתשלום כמובן) . תודה רבה יעקב עובד