משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלמענה למה שביקשת לדעת

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

מענה למה שביקשת לדעת

מ
מ

בס"ד המכשיר ( ציוד קצה) היה אז 700 ש") התביעה היתה על 2000 ש"ח הורי הגיעו להסכם עם פרטר( אורנג') ואימא שלי שילמה עבורי 1,300 ש"ח בכרטיס אשראי שלה. וזה היה ההסכםואפילו העו"ד מטעם משרד חן פישר שטיפלה בתיק כתבה לי מיום ה 27/04/2009 : הודיעו לי כי התיק כנגדי נסגר במשרדם( משרד עו"ד חן פישר ב"כ פרטנר) ועם סגירת התיק נראה סיום המחלקות בין הצדדים ובכן נשוא החוב.. ובנוס, חתימתי על מסמך( הועבר בפקס בלי חתימה שלהם של משרד עו"ד חן פישר ב"כ פרטנר) כביכול בהעדר טענות או תביעות מכל סוג שהוא שבקשר לחוב שבנידון. ושהנתבעת מאשרת כי לא תהיינה לה כל תביעות טענות וכו'..בדבר החוב הנ"ל לשאלתך התיק מופיע בהוצלפ נתניה על סך של 2300 ש"ח יתכן וזה עלה מאז..ויש לי מכתב מאורנג' עצמם בעניין שאין להם שוב טענות ואיןלי חוב כלפיהם. מה מניתן לעשות? השאלה השאלת: אבא שלי ואני ביום ה 27.5.10 הלכנו למרכז אורנג' בפ"ת בז'בוטינסקי למטרת העברת בעלות ושדרוג מכשיר. על הקו( המנוי שהיה בטיפול המשפטי שזה עתה כתבתי בגינו) טרם השדרוג שאלתי מס' פעמים את נציג אורנג' אם יש עוד חוב על הקו זה? נענתי שהכל בסדר רק נשאר 700ש ש"ח בגין ציוד קצה. ( לציין שבמענה הטלפוני נמר מידע אחר..שאין שום חוב) בכל מקרה אבא שלי שילם להם 700 ש"ח טרם השדרוג הקו עבר לתכנית אל על על שמו של אבא שלי . כעבור חודש אני שוב מגלה לתדהמתי מכתבים מאורנג' על חוב של 700 ש"ח שלא שולם. אני כעסתי עליהם מאד! בקיצור הגענו שוב למרכז שירות אורנג' בפתח תקוה. ישבנו שם שעה אצל נציג השירות. רק אקדים ואומר שבחודש שקדם להתראה שהולידה תביעה שוב..אני התעקשתי איתם ששילמנו את התשלום . והויכוח נמשך. בקיצור הנציגה של אורנג' שהלכה ובדקה מסתבר היות ונעשה העברת בעלות הם "כביכול לא ראו את החוב" כביכול ה 700 ש"ח חזרו להיות על השם שלי מה שתמוה הוא שאבש שלי שילם ראיתי שהוא שילם. הואואמר שהוא איבד את הקבלה והוא לא מוצא את החיוב בכריס החיוב באתר של חברת האשראי. מה שהבנתי מהציגה של אורנג' שלכל הנראה בזמן העברת בעלות כנראה שהחוב לא נגבה. ( כרטיס האשראי לא חוייב) כלאמר החוב חזר לשם שלי. השאלה שאני מנסה להבין. למה את כל זה הנציג של אורנג' לא יכול היה למסור ויותר מכך קיגלתי אסמגכתות שלהם מכתבים ויש לי אפילו הקלטות שיחה בכך שאין שום חוב למנוי אז מה קרה פתאום?.. הבעיה היא ששוב החלו בהליכים משפטיים נגדי. ( התרוץ הקודם של עו"ד חן פישר שהוא לא רוצה לסגור את התיק ואני לא יודעת אם זה חוקי) היות ואני הייתי חייבת וזה מכשיר בהתחייבות. לכן הם לא סגרו את התיק עשו רק עיכוב הליכים. הנקודה היא שהם כן שלחו לי מכתב שהתיק סגור יש בו סתירה גדולה! ודבר נוסף לצערי עו"ד זה מייצג בנק שתבע אותי ( מקרה במפני עצמו) אז עו"ד ב"כ הזוכה פרטנר ( הבנק ) לא מוכן לסגור התיק. בכוונה תחילה מה באפשרותי לעשות המון תודה!( וסליחה על אורך המלל..)