משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

הסדר חובות מחו"ל

נמר
נמרוד

שלום אסף ותודה על התשובה. תשובתך מעודדת אותי. יחד עם זאת עלי "לצנן את התעודדותי" מכיוון שכבר נכוויתי ברותחין מספר פעמים. חזרה לארץ לצורך פשיטת רגל אינה באה בחשבון מבחינתי : כבר הייתי בסרט הזה. אישור פשיטת הרגל אינו פשוט כלל, הוא כנראה יהיה יותר מסובך לאישור כעת כשאוצג כ"בורח מהארץ" , הוא כרוך בעיכוב יציאה מהארץ, ב"חיים של כלב" ללא חשבון בנק וללא רכב שעמו אוכל לעבוד, לא תהיה לי כל אפשרות להרוח כסף כתוצאה מכך, יהיה עלי "להוכיח שאני מסכן" כל הזמן, מה גם שישנם גופים אחרים שתהליך פשיטת הרגל אינו חל עליהם כלל. בינתיים השנים עוברות והרבה זמן לא נשאר לי. אני כיום בן 55 כיום ואינני מוכן לחיות את השנים הבאות בישראל רדוף, נרדף, נעצר, משועבד, נרגם באבנים וחוזר חלילה- מבלי כל אפשרות לייצר את הכסף על מנת לצאת מהמצב. הפתרון היחיד מבחינתי הוא להגיע להסדר מול אותם גופים (בנק וחברת ליסינג במיוחד- ואולי גם מע"מ). הבעיה העיקרית היא שההסדר חייב לכלול רק תשלומים חודשיים וללא מקדמה. וכאן נתקלתי בבעיה. האם לדעתך הסכם שכזה הנו בר בצוע ? במידה וכן : האם הנך מטפל בהסדרים מסוג זה ? תודה רבה רבה נמרוד