משפטי– זאפ
משפטיפורומיםהוצאה לפועלשטר חוב - הוצאה לפועל

מנהלי הפורום

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפי רפאלי

עו"ד רפאלי עומד בראש משרד עורכי דין רפאלי רפי. הוא בוגר תואר ראשון במשפטים ממכללת שערי משפט, ותואר ראשון במנהל עסקים מאונ' לינקולשיר בבריטניה. את הסמכתו כעורך דין קיבל בשנת 2008. בנוסף, משמש כיועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור במחוז חיפה, בשי"ל בקרית מוצקין ובעמותה לגישור בעכו.

קביעת פגישה
0539380401
חזרה לפורום

שטר חוב - הוצאה לפועל

ליד
לידיה

שלום, לאחר 9 שנים עזבנו את הדירה ובעל הדירה לא היה מוכן להחזיר את השטר חוב בגלל שרצה שנעשה לו שיפוצים בבית לאחר שלא הסכמנו מאחר והדירה הייתה במצב יותר טוב מאשר קיבלנו אותה ומאחר ובעל הדירה לא החזיר את השטר טבענו אותו בתביעות קטנות בבית משפט השלום בנתניה. לאחר שהדיון בקבע ליום זה בינתיים בעל הדירה הפקיד את השטר להוצאה לפועל כדין ולא רשם מה הסיבות כמובן. לאחרמהכל היום במשפט בתביעות קטנות סגרו את התיק מאחר ויש משפט שצריך להיות בהוצאה לפועל. כמו כן מאחר ולאצ הגשנו בזמן את ההתנגדות מאחר ולא ידענו מה עושים במצבים כאלה, חשבון הבנק כרגע עוקל בלי החלטה של בית משפט האם זה תקין? כמו כן עוד כמה ימים יפתח תיק בבית משפט השלום בקרית שמונה וכמובן יהיו דיונים. השאלה שלי האם לאחר שאגיש בקשה להעביר את התיק לנתניה מאחר ואין לי אפשרות להגיע לקרית שמונה אני לאחר שבץ מוחי ובעלי עובד ובעל בעיות בראויות גם כן. מה הסבירות שיעבירו את התיק4 לנתניה מאחר והנכס שבגינו התובע רוצה את הכסף, מה הסיכוי שיעבירו את התיק לנתניה? כמובן שהולך להיות מעובר בזה עורך דין. למרות שאני מקבלת קצבת נכות, האם אוכל לקבל גם כן עזרה? אודה להתייחסותכם בנושא.