יוני

גט והסכמה. ..חיי נשואים כושלים :-(

שלום רב אנו נשואים 12 שנה ללא ילדים.אישתי החליטה לעזוב את הבית עד שנתגרש. פתחה תיק בבית הדין ובו מסמך על הסכמה.חייי הנשואים שלנו ללא התאמה. אני ממש סובל מכל המצב הזה.ללכת לטיפולים רפואים ופוריות אינה מוכנה ללכת ליעוץ לא מוכנה.ניסיתי להגיע איתה לפשרות ללא הועיל. הדיון שלנו הראשון עוד חודש. אישתי הרבה לא בבית באה לחצי שעה והולכת....אני רוצה לסיים את זה מהר.היא אמרה שהיא רוצה חלק מהכתובה.אני לא עובד ולא מקבל כל קצבה. כל שני וחמישי מתווכחים על שטיות..המשפחה שלה התערבה שיהיה שלום בית והיא מסרבת. אשמח לקבל מידע מה הולך להיות ואיך זה מסתייים.אין ל ו חשבונות בנק ואין רכוש משותף דברים בסיסים שאני מוותר עלייהם.תודה לכל תשובה אני כל יום סובל מהמצב הזה ואישתי ללא דאגות ולא אכפת לה..

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב בעיקרון מתן גט תלוי ברצון 2 הצדדים: כלומר אתה צריך להסכים לתת גט ואשתך צריכה להזכים לקבל את הגט. בהסכמה. מאחר ושתך רוצה חלק מהכתובה - לא בטוח שתגיעו לפשרה כבר בדיון הראשון, ותתגרשו מייד. אם זה כן יקרה, מומלץ להביא 2 עדים, תמונות פספורט ואגרה לתעודת הגירושין. אפשרות נוספת - לבקש מהדיינים שלום בית, כלומר הזדמנות נוספת להשכין שלום ביניכם - ואז הם יכולים ללחוץ לכיוון טיפול זוגי או ייעוץ וכד'. שיהיה בהצלחה, www.behore.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בית דין רבני