אבי

פגעתי בפגוש הרכב שלפני ונסדק חיפוי הפלסטיק שעליו במקום בלתי נראה

בנהיגה בפקק נסענו לאט, כמו שקוראים זאת "פגוש אל פגוש", ואכן נתתי לפגוש הרכב שלפני מכה מחמתה נסדק חיפוי הפלסטיק שעל הפגוש, באופן בלתי ניכר, אלא אם מתכופפים לראות את זוית החיפוי ושם נוצר סדק באורך של כ10 ס"מ. החלפנו מספרי טלפון ואח"כ התקשר הנהג לאמר, שבירר וכזה לוח פלסטיק עולה 1,200 ש"ח ועוד עבודה וכו', לכן שאתן לו 800 ובכך "ניסתדר" עניתי לו שיתן לי זמן לברר היטב מה החוק וכו', וזה שאני שואל פה: אני חייב לשלם תיקון הסדק שיש כמותו גם אחרים באוטו שלו, אבל עתה מאחר ויש לו מי שישלם אז הוא רץ לתקן ולהחליף? וגם אולי יש בעלי נסיון עצה במה אוכל להתפשר איתו בסכום יותר סביר לנזק בלתי ניכר שכזה? תודה

עו"ד אליעזר פני-גיל

הפורום מתייחס לשאלות הקשורות לנזקי גוף בלבד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות דרכים