שרית

הולך רגל נפצע בתאונת דרכים ע"י רכב

שלום רב, אחי נפגע מרכב שלא ראה אותו כשאחי חצה את הכביש במעבר חציה חשוב לציין. אחי קיבל מכות יבשות בצד של הגוף ולא הלך לבית חולים להיבדק ביום של התאונה. בבוקר שאחרי התאונה הוא התחיל לסבול מכאבים חזקים בגב ובצד שבו הוא נפגע וגם מכאב ראש והוא הלך למיון ואמרו לו שהוא צריך לנוח מנוחה מלאה בבית. אחי מובטל ולא עובד הוא חותם על דמי אבטלה. האם מגיע לו פיצוי כספי וממי? מהנהג הפוגע? מביטוח לאומי? גם וגם?

עו"ד זאב פרל

שלום שרית. אחיך יכול לתבוע את "פוליסת ביטוח החובה" של הרכב הפוגע.