אבי

דריסה בכוונה תחילה ללא גרימת נזק גופני

שלום, חברתי נדרסה בעת שהלכה במעבר חציה מסומן על ידי נהג שלדבריה נכנס בה בכוונה במהירות איטית מאד, הוא דחף עם הרכב את התיק שלה שנדחף אל הגוף שלה ודחף אותה ואז עצר כלומר לא גרם נזק גופני. חשוב לה שהנהג יקבל עונש כלשהו כדי שיבין את משמעות חומרת המעשה ולא יעשה את זה למישהו אחר (ואני אישית ראיתי עוד כמה מקרים כאלה בדיוק לאחרונה של נהגים שמפחידים הולכי רגל על מעברי חציה). היא מסרה למוקד 100 של המשטרה את מספר הרכב שלו, מה האפשרויות במקרה הזה?

עו"ד זאב פרל

פיצוי כספי בתאונות דרכים מקבלים בעיקר במקרים שיש נזק. על מנת למצות את הדין עם אותו הנהג כדאי שחברתך תיגש למשטרה לצורך הגשת תלונה.

אבי

תודה רבה!