נחמן

צליפת שוט עקב תאונה.

ב2014 עברתי תאונה רכב התנגש בי בעצמה רבה פויתי לבית חולים ולא מצאו משהו מיוחד מזה כשלוש שנים אני סובל מכאבי צוואר כרונים ועוד האם מבחינה משפטית ניתן לקשר בין האירועים הגם שגם לאחר תקופה ארוכה לאחר התאונה לא התלוננתי על כאבים בצוואר?

עו"ד גיא מדמון

נחמן שלום, ככל ולא התלוננת על כאבים בצוואר בסמוך למועד התאונה יהיה קשה להוכיח קשר בין הכאבים לתאונה. יש להבהיר כי מדובר בשאלה למומחה בתחום האורתופדיה, אשר יחווה דעתו על בסיס בדיקה גופנית ומסמכים רפואיים.