רונית

תאונת דרכים קשה מה עושים?

היי, ברצוני להחליף עו"ד מטפל בתיק תאונת דרכים. הסיבה : עורך הדין הראשון השיג לי פיצוי של 100,000 ש"ח כאשר הנזק שנגרם לי הוא 300,000 ש"ח. להלן הסיכום שלי עם עורך הדין השני : 1. שכר טרחתו יהיה לפי אחוזים (פלת"ד) מ-300,000 ש"ח. 2. אני אשלם לעו"ד הראשון את שכר טרחתו לפי הפלת"ד על בסיס 100,000 ש"ח. 3. בסיום הטיפול בתיק הוא יחזיר לי שליש ממה ששלמתי לעו"ד הראשון. השאלה שלי: האם ההסכם בינינו מחייב אישור של לשכת עו"ד או אישור של גורם כלשהו ? תודה, רונית רשמתי סכומים כדי לפשט את הסוגייה ככל שניתן.

עו"ד גיא מדמון

רונית שלום, מהמתואר לעיל עולות שאלות שקשורות לעניין ההסכם שלך מול עורכי הדין. ממליץ להעלות את השאלה בפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח