רינת

תאונה ללא נפגעים מי אשם?

נבעתי בכביש דו סיטרי הרכב שלפני חנה כשהוא היה כמעט בתוך החנייה עקפתי אותו בנסיעה איטית תוך כדי שבדקתי שלא היה רכב בנתיב מולי ופתאום במהירות הגיע רכב מהנתיב הנגדי ובגלל המהירות לא הספיק לעצור ונכנס בי בחלק האחורי של הרכב הנהג השני טען שאני אשמה איך ניתן להחליט מי אשם? חשוב להדגיש שהנזק של שתי המכוניות זה מכות פח לא רציניות

עו"ד גיא מדמון

רינת שלום, בתאונות מסוג סטייה מנתיב יש חשיבות לבחון באיזה נתיב נגרם התאונה ואת מוקדי הנזק. חשוב להבהיר כי החלטה בנושא האחריות לתאונה שמורה שופט אשר מתרשם מעדויות הנהגים והחומר המונח בפניו.