אבישי

תביעת נזיקין - תאונת דרכים

אשתי (בת 75 עם מחלות קודמות(סרטן ואלצהיימר) נפצעה בתאונת דרכים ולאחר אשפוז ושיקום הועברה לבית אבות סיעודי. עבור בית אבות לא מקבלים "עזרת צד ג", אולם, האם הוכחה שהכניסה לבית האבות הושפעה בעיקר מהתאונה (שבר שלא אוחה בכתף) יכולה להביא לפיצוי מעבר למקובל לפי "תקנות הפיצוי לנפגעי תאונות דרכים".

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

לפני התאונה, אשתך סבלה מדמנסיה. אז גם ככה הייתה צריכה השגחה צמודה. לא ברור לי מה הן הפגיעות מהן סובלת אשתך בעקבות התאונה..כדי לענות על השאלה צריך יותר פרטים..