דנה

הברחת נכסים של עצמאי בגירושין

בעלי ואני עומדים לחתום על הסכם גירושין. בעלי עצמאי ואני שכירה – שנינו מרוויחים סכומים גבוהים. רציתי לדעת מה קורה אם בעלי לא סיפר לי הכל והוא מסתיר ממני כספים או רכוש.

עו"ד רינה פוליטי

דנה שלום במצב דברים אותו את מתארת הייתי ממליצה לעגן את הסכומים המוצהרים בתוך הסכם הגירושין לרבות חתימה על תצהירים, כאשר כל סכום שיתגלה מעבר למה שהוצהר לאחר החתימה על ההסכם - תהיי זכאית למחציתו. ככלל הייתי ממליצה שתקבלי ייעוץ של עורך דין בטרם חתימה על ההסכם על מנת לעגן נכונה את הסכמותיכם בתוך ההסכם ולייתר פרשנויות בעתיד. בהצלחה