עדנה

סירוב של חב' הביטוח על חלוקת חיסכון פנסיוני ללא הסבר

שלום רב. יש לי פסק דין לחלוקת כספי פנסיה של בעלי. בפסיקתא כתוב שיש לפתוח לי חשבון חדש ולהעביר 50 אחוז מהסכום שנצבר עד מועד הפירוד. הראל ביטוח אומרים שלא ניתן לבצע חלוקת כספים,כי הפוליסה היא מדצמבר 2000. הם מסרבים לתת הסבר. האם הם צודקים בטענתם שלא ניתן לבצע חלוקת כספים?

עו"ד רינה פוליטי

עדנה שלום חוק חלוקת חיסכון פנסיוני הינו חוק חדש שרב הנסתר בו על הגלוי והוא בשלבים של ניסוי וטעייה. כדי ליתן מענה, עלייך לקבל ייעוץ לאלתר, כאשר חוות הדעת והפסיקתא מצויים בפני עורך הדין המייעץ, הואיל ולזמן יש משמעות בכל הקשור לרישום החיסכון. אשמח לעמוד לרשותך לצורך הבהרות בהצלחה רינה פוליטי,עו"ד