מיטל

חתמתי על הסכם ממון שלא הייתי שותפה לתהליך הכתיבה שלו

לפני שהתחנתי לא ידעתי שאני אמורה לחתום על הסכם ממון ואני לא הייתי שותפה לתהליך הכתיבה, כמובן שקראתי אותו ואז חתמתי (זה היה יומיים לפני החתונה) האם יש לכך משקל בבית משפט שלא הייתי שותפה לכתיבה או שלא מייחסים לכך חשיבות. תודה מיטל

עו"ד רינה פוליטי

מיטל ישנם פרמטרים רבים הנבדקים בקשר לנסיבות החתימה בנסיבות שלך אני מציעה כי תפני לייעוץ משפטי ראוי עם כל המידע והניירת הרלבנטיים בכל מקרה אני מפנה את שימת לבך כי כדי לבטל הסכם וכל שכן שמדובר בהסכם ממון נטל ההוכחה כבד ביותר ורובץ לפתחו של המבקש את הביטול בהצלחה