גלית

ייעות בנושא כספי

אני רוצה להשכיר את דירתי ולעבור לדירה קטנה. במצב הזה יהיה הפרש לטובתי. אני מתקיימת מק.נכות והטבה סוציאלית קטנה מהביטוח הלאומי .אני בת 64. וכן מקבלת הנחה לארנונה על 100 מ' הראשונים.האם עלי להעביר מידע על מגורים לב.הלאומי? וכן האם אקבל הנחת ארנונה על הדירה שאשכור? והאם ההפרש מהשכירות ינוקה או יוכר על הב.לאומי? תודה על התשובה.

עו"ד יהודה שוורץ

שלום לך גלית מצטער על העיכוב במתן התשובה. נתחיל מהסוף הפרש שכר הדירה הינו בבחינת הכנסה שתלקח בחשבון במסגרת בחינת זכאותך.הנחת הארנונה נבחנת מול הרשות המקומית במקום מגורייך ועפ"י הקריטריונים שלה. מקווה שעניתי על שאלותייך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות קשישים