רוי

החלטת מפקחת על המקרקעין

שלום, בהחלטה של מפקחת על המקרקעין הוחלט מכוןן שאימי אישה חולת copd היא תצא מהדירה בבניין שנעשה תמא 38 בגלל האבק ועבודות הבניין , הקבלן ישלם שכירות + חצי מההובלה . יצאנו מהדירה והובלה עלתה 6000 שח , הקבלן לא מוכן לשלם את חצי ההובלה אלא רק 2000 שח, לטענתו למרות שביקש 3 הצעות מחיר היה לו מישהו זול יותר שיכל לדחוס הכל, כמו כן הוא טוען שלא אנחנו מחליטים מי ההובלה אלא הוא, גם הוא טוען שמבחינתו הובלה לא כולל פירוק ארונות ואריזה( חשוב לציין שבפרוטוקול של מפקחת על המקרקעין אין פירוט מה זה הובלה) . יש לי 2 שאלות : 1. למי יש לפנות כדי שישלם חצי מההובלה ? האם למפקחת שוב או לגורם אחר? 2. שאלתי השניה בדיון של המפקחת לא לקחנו בחשבון את עלויות הארנונה+ מים+ חשמל + ועד+ אגרת שמירה של הדירה שנשארה ריקה בבניין של התמ"א, כלומר אימי צריכה לשלם כפול גם בדירה המושכרת וגם בדירה הריקה, הוצאות כפולות( בדירה הריקה ובדירה המושכרת), למי צריך לפנות לדיון חוזר על מנת שהקבלן ישא על עצמו את כל העלויות של הארנונה + ועד וכדומה בבניין של התמ"א? האם זה נכון שלא ניתח לחזור למפקחת ? למי ניתן לפנות על מנת לבקש שהקבלן עשא עליו את כל ההוצאות של הדירה הריקה, בעקבות כך שהוא בונה שם תמ"א 38 ? שכחנו לבקש זאת בדיון מול המפקחת על המקרקעין ? האם ניתן לבקש זאת למרות שכבר היה דיון והחלטה ולמרות ששכחנו לבקש ?אימי חיה מביטוח לאומי וחשוב לנו לדעת מה ניתן לעשות ואם בכלל ומה הסיכוים. אשמח לתשובה ברורה ועזרתכם. יום מקסים.

עו"ד שי אליאב

לגבי בירור שאלת העלות, ניתן לחזור למפקחת בבקשה לאכיפת פסק דין. לגבי יתר הדברים, לא ניתן לעלות נושאים חדשים בהליך שניתנה בו כבר הכרעה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי