ריבה

הערת אזהרה בפינוי בינוי/תמ״א

ההסכם לא בוטל, הוא רק פג תוקף. מספר דיירים רוצים לנסות להאריכו ולכן שאלתי למקרה כזה אם ניתן לדחות את רישום הערת האזהרה עד קבלת היתר בנייה. האם אני יכולה לסרב לאפשר לרשום הערת אזהרה כבר בהתחלת התהליך כאשר התהליך יכול לקחת כמה שנים.

עו"ד שי אליאב

התשובה לשאלות הללו נעוצה בהסכם שאת חתומה עליו או שתתבקשי לחתום עליו. אפשר להגיע לכל הסדר חוזי. לגבי החוזה שהמועד חלף, בהנחה שאת רוצה בביטולו, עלייך להוציא פניה בהתאם ובמקביל לכך לדרוש את מחיקת ההערה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי