לוסי

דירה אחרי פינוי בינוי

אמא שלי אשה מבוגרת שהייתה בבעלותה דירה עורפית ברמת גן, הבניין עבר פינוי בינוי והיא קבלה דירה חזיתית אבל בתמורה הם הקטינו לה את הדירה. היום שהביניין בנוי היא הלכה לראות את הדירה והסלון והמטבח כל כך קטנים שהקבלנית המליצה לה לרכוש סלון קטן יותר. הדירה היא 70 מר שבערך 6 מ מזה זה מסדרון, הבית פשוט לא בנוי נכון. השאלה אם יש מה לעשות עם זה משהו ? או להסתדר עם מה שיש, זה פשוט מרגיש שהיא ניצלה את אימי ואת חוסר הבנתה ( אני גרתי בחו"ל באותה תקופה)והבית פשוט מרגיש כאילו הוא תוכנן משאריות של הקומה. אני כרגע בחול אז אשמח אם יצרו איתי קשר במייל

עו"ד שי אליאב

התשובה לכך בהסכם שנחתם מול היזם ובתכניות הדירה. ככל שהמצב בפועל תואם את ההסכם והתכניות יהיה קשה מאוד לצאת נגד זה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי