יעל

טופס 4 ללא חתימת כל הדיירים וללא אכיפת המפקחת??

אני בעלת דירה בכתובת אבן גבירול 87 בתל-אביב. יזם פרטי מתחום האופנה יזם תמ"א 38/1. אני היחידה מכל הדיירים שלא חתמה על החוזה, וגם ולא קיבלתי ממ"ד ומרפסת. היזם מסיים בימים אלו את הבניה מבלי שפנה למפקחת לאכוף עלי חתימת הסכם. לדברי מפקח הבניה, הבניין לקראת סיום, יקבל טופס 4 והדיירים יחזרו לדירותיהם. האמנם יכול יזם לעקוף את המפקחת, לבנות ולקבל טופס 4 מבלי שכל הדיירים חתמו ומבלי שהמפקחת אכפה את חתימתי? תודה על תשובה בהקדם. יעל אלוני 055-9624122

עו"ד שי אליאב

את מתארת מצב מאוד חריג. איפה הייתה בשלבי אישור ההיתר? הגשת התנגדות? הגשת בקשה לצו מניעה? מכל מקום - היזם יהיה חייב את הסכמתך לרישום הזכויות על שמו או רוכשים מטעמו

עו"ד שי אליאב

את מתארת מקרה מאוד חריג. איפה היית בהליכי התכנון להיתר? הגשת התנגדות? בקשה לצו מניעה? מכל מקום - כשירצה לרשות את הזכויות על שמו או לטובת רוכשים, יהיה חייב לקבל את הסכמתך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי