איש אחד

חוזה תמ"א 38 מול דייר שאינו מעוניין לחתום

שלום, אישה מבוגרת לא מעוניינת לחתום על חוזה לתמ"א 38 אולם גם לא מתנגדת. החוזה נחתם כבר ע"י רוב הדיירים ועבר, להבנתי, את רוב ההליכים מול שאר הגורמים. האם הקבלן מחויב לתת לה את מה שמקבלים שאר הדיירים שחתמו (כגון: ממ"ד, תריסים חדשים, מרפסת שמש וכד')? אציין גם, שהיזם לא היה איתה בקשר מכל סוג שהוא במשך שנים. תודה.

עו"ד שי אליאב

עקרון השוויון הנו עקרון יסוד בהתחדשות עירונית ועל כלל הדיירים שאין ביניהם שונות רלוונטית לקבל את תנאים שווים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי