מירי

תמא"א 38א האם בעל דירה שלא מקבל תמורות כשאר בעלי הדירות, זכאי לפיצוי כספי

הבניין שבו נמצאת דירתי (הצפון הישן של תל אביב) הולך להליך תמ"א 38א כל בעלי הדירות יקבלו תוספת מרפסת של 3 מ"ר רק דירתי לא תקבל תוספת זו, האם אנחנו זכאים לפיצוי כספי וכיצד הוא נקבע?

עו"ד צ

מדובר בהסכמות בין הדיירים ליזם. ככלל, עקרון השוויוניות הינו ערך עליון בהתחדשות עירונית, כך שצריכה להיות סיבה טובה להפחתה הספציפית שלך (ואולי אף מענה חלופי במקום).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי