ישראלה בן אשר

השתתפות קבלן בשכ"ד בזמן תמ"א

היזם חתם עם מספר דיירים המשכירים דירותיהם על הסכם להשתתפות בשכ"ד עד גמר התמ"א היזם לא הצליח לסיים את העבודה ומזה כ- חמש שנים נמשכות העבודות .לאחרונה מכר את זכויות הפרוייקט ליזם חדש שמסרב לשלם את ההשתפות בשכ"ד בטענה שפרוייקט התמ"א הסתיים עם הפעלת המעלית.כאמור העבודה בבניין טרם הסתיימה, הן בדירות שבהן לא הסתיימו עבודות ותיקונים של מעקות מרצ]ות ועוד וכן בשטחים הציבוריים אין עדיין דלת כניסה ומבואה סגורה לא הסתיימו החניות ועוד. כרגע קיים חוב של 13 חודש עבור השכירות חוב שנמשך עוד מהיזם הקודם. פרט לסירוב היזם החדש לשלם את שכ"ד הוא גם לא הודיע באופן מסודר שהתשלום יופסק מתאריך מסויים אלא כל פעם שפנינו אליו ולנציגיו טען שעוד מעט יערכו חשבון וישבו עם כל דייר כך אמר במאי ושוב ביולי. כלומר לא רק שלא שילם לא הודיע אלא שיקר ומשך זמן האם יש מה לעשות בנידון?

עו"ד צ

יש לבחון את ההסכמות לאשורן. אין כלל אצבע בעניין וצריך להבין את תנאי ההסכמות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי