רבקי לב

פינוי בינוי מול תמא 38

2 בניינים חתומים כבר 5 שנים על תמא 38 שלא מצליח להתקדם לשלב של היתר בנייה.צרפו עוד בניין סמוך והחלו במסע שיכנוע לחתום על פינוי בינוי ולפנות ליזמים שהעיריה המליצה.האם החוזה שנחתם בין הדיירים ליזם התמא 38 עלול לגרום לנו להסתבכויות כמו תביעה כספית מצידו.?

עו"ד צ'יקו אברם

כל עוד לא השתחררתם משפטית מההסכם הקודם בזמן אזי אתם חשופים בהתאם להוראותיו. מומלץ להתייעץ לפני שאתם מבצעים מהלכים שעלולים להביאכם לחשיפה משפטית כאמור.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי