דוראל

איך אפשר להחליף נציגות בתמ"א 38 מחמת אי אמון בנציגות הקיימת?

הנציגות הקיימת גרמה לכמה מחטפים בהתליך התמא שהחל לפני מס' חודשים. מעולם הם לא קיימו אסיפת דיירים בשום עיניין והדיירים בכלל לא יודעים מי הם הנציגים המשמשים כ "נציגות". הנציגים הללו חותמים על מסמכים קלים וגורליים ללא יידוע הדיירים ואינם גרים בכלל בביניין אלא משקיעים שמשכירים את הדירות שלהם לזרים. הם גם לא משתפים פעולה עם שני נציגים שכן נמצאים בביניין ועושים מחטפים מתחת לאף הדיירים. האם אפשר להחליפם? ואיך?

עו"ד צ'יקו אברם

לרוב ישנן הוראות בעניין במסגרת ההסכם לביצוע הפרויקט עליו חתמתם ו/או במסגרת כתב מינוי הנציגות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי