שמשון

הקטנת שטח הדירה המגיע לי עפ"י הסכם התמ"א

עפ"י ההסכם שלי עם היזם, במסגרת הסכם תמ"א 38/1, כאשר אני בעל הדירה העליונה בבניין, הובטחה לי דירה חדשה בגודל 104 מ"ר ו 7 מ"ר מרפסת. עקב דרישות הועדה היזם נדרש להקטין את שטח דירתי ל100 מ"ר ואת שטח המרפסת שהובטחה לי מ7 מ"ר, ל3 מ"ר. שאלתי היא, מהו הפיצוי הכספי המגיע לי בעקבות הקטנת שטח הדירה?

עו"ד עזריאל ברנשטיין

שלום רב, בהסכם התמ"א אמורה להיות התייחסות למקרה של הפחתת תמורות על-ידי גורמי התכנון. בכל מקרה, מדובר בעניינים מסחריים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי