שרית

הסכם עו"ד

כמה נהוג לשלם לעו"ד המלווה את הפרוייקט? מדובר במבנה בן 8 קומות, ובקשה לאישור בנייה של 2.5-3 קומות. כלומר 10-12 דירות נוספות. אחד מהדיירים מכיר עו"ד והוא אמר שכדאי שנחתום לו, והוא כבר ימצא את הקבלנים. הוא לא אמר מה נקבל (מרפסת או ממ"ד או רק חיזוק ושיפוץ) האם אנו מתחייבים אליו אם הוא לא מצליח למצוא קבלן לשביעות רצוננו? תודה

עו"ד שי אליאב

שרית שלום, שכ"ט עו"ד משתנה ממשרד למשרד, כאשר בדר"כ השכר משולם ע"י היזם של הפרויקט. טרם חתימה לעו"ד למתן אישור לייצוג, יש לקבוע את תוואי העסקה המבוקשת, כגון: התמורה המבוקשת, החלטה בלעדית של הדיירים לאישור זהות היזם, מי המשלם את הוצאות הפרויקט וכד'. חשוב לוודא כי אין אתם מחוייבים לתשלום כלשהו, אף לא לעוה"ד וחשוב להגביל בזמן את ההתקשרות כך שלא תהיו כבולים לתקופה ארוכה. אם ברצונך לקבל תשובה מעמיקה ומקיפה יותר, ניתן לפנות למשרדנו, למחלקת תמ"א 38

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי