גל

תמא 38/2

אני גרה בבניין באזור המרכז בו בעלי הדירות בתהליך לביצוע תמא 38 2 -פינוי בינוי. בהסכם שמתגבש היזם הסכים לממן ל 2 בעלי דירות את המס שבח(אחד מבעלי הדירות בתהליך מכירת בית נוסף).הוצאה זאת של היזם משפיעה כמובן על איכות המיפרט שהוא מציע לנו.היזם בניהול המשא ומתן עימו מציין שהשקיע כסף רב במימון המס שבח לשני בעלי דירות ולכן אינו יכול לשדרג עוד משמעותית את המיפרט.הנטיה של מרבית בעלי הדירות היא להסכים לכך כדי לקדם את הפרוייקט.אני רואה את ההסכם כלא שיוויוני בין כל בעלי הדירות.האם יש לי עילה להתנגד להסכם הנוכחי מבחינה משפטית.

עו"ד שי אליאב

את אכן מציגה בעיה מוכרת וידועה בסוג זה של פרויקטים. על פניו תשלום המס עבור חלק מהדיים, נראה כמו פגיעה אסורה בשוויון, המבססת את עילה להתנגדות. מציע להיתכנס בעניין הדיירים והיזם ולמצוא פתרון לענין, על מנת שבכול זאת יצא לדרך פרויקט חשוב שביסודו הצלת חיים.

אהרון

בקרוב ינתן פטור לכולם אהרון -054/2525628

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי