אביתר

האם תמ"א 38 פטור ממס שבח - ללא הוספת דירות?

אנחנו מתכוננים לחזק את בניין המגורים שלנו ולהרחיב את הדירות לפי חוק החיזוק. העבודה אינה כוללת הוספת דירות נוספות - וכל המימון של החיזוק וההרחבה יהיה על הדיירים (ישנם 10 בעלי דירות בבית המשותף). האם נאלץ לשלם דמי השבחה במקרה כזה? האם חוק החיזוק לא נותן פטור ממס שבח במקרה כזה? תודה רבה אביתר

עו"ד שי אליאב

על תכניות ממומשות מכוח תמ"א 38 אין חיוב בהיטל השבחה. מס שבח לא יהיה הואיל וממילא לא נעשתה עסקת מכירה, כי אם ייזום של בעלי הדירות בלבד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי