נמיר

תמ"א 38/3 אופן חישוב תוספת 25 מ"ר 12+13

שמעתי שקיימות שתי דרכים לחישוב זכויות התמ"א בעניין התוספת של 25 מ"ר שיטה אחת ע"פ היחידות הקיימות + היחידות בקומות התמ"א אבל ללא היחידות בקומות שמותרות ע"פ התבא אך טרם נבנו שיטה שניה היחידות הקיימות + היחידות בקומות התמ"א כולל בגין היחידות בקומות שמותרות ע"פ התבא אך טרם נבנו ועוד שמעתי שלאחרונה בית המשפט קבע שהשיטה השניה היא הנכונה. אודה להתייחסות

עו"ד שי אליאב

שאלתך אינה ברורה לי. תוכל לחדד את השאלה או לפנות אלי ישירות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי