דוד

חשיבות בחירת עורך דין

אנו מחפשים עורך דין לפרוייקט פינוי בינו קלאסי, יש לנו ההתלבטות בבחירת עורך דין . האם יש חשיבות שהמשרד יהיה גדול? כלומר יש הרבה משרדים של עורך דין אחד או 2, בהנחה שהעורד דין מומחה בתחום של פינוי בינוי האם יש חשיבות לגודל משרד? תודה

עו"ד שי אליאב

לטעמי מקצועיותו, ניסיונו ויכולתו של עוה"ד המטפל הינו השיקול העיקרי. יחד עם זאת, פרויקט של התחדשות עירונית שהינו פרויקט מורכב, בעל רבדים רבים ובעלי זכויות רבות, ניתן לומר שיש יתרון גדול במשרד גדול בעל יכולת לשאת בכך ואשר מטבע הדברים ייתכן ויצר ניסיון רב בתחום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי