מתנגד

תמ"א 38/2 - דירה על הגג

היי, אני מתגורר בדירה קטנה שנמצאת על הגג המשותף עם יציאה מהסלון לגג זה (דירה מאוד יפה עם יציאה ל - 80 מ"ר מרפסת גג) אולי פעם בשנה דייר עולה ומשתמש בגג. למעשה זו הסיבה העקרית שרכשתי דירה זו ובמקרה של פרוייקט תמ"א 38/2 זה כבר לא הדירה שקניתי- לא תהיה לי מרפסת גג של 80 מ"ר. אציין כי אין לי זכויות במרפסת גג זו והיא הינה רכוש משותף. 1. האם אני יכול להתנגד (ושההתנגדות תחשב למוצדקת?) שכן אני הנפגע העיקרי מהפרויקט? 2. כיצד אני יכול להתגונן בפני הפרויקט?

עו"ד שי אליאב

מדובר במקרה מורכב שיש לו היבטים לכאן ולשם. הואיל ומדובר בגג שאינו מוצמד לדירתך, יהיה לך קשה לטעון לזכות עליו. כמו כן, הואיל ומדובר בפרויקט הריסה, גם ההצמדות הרשומות מאבדות מכוחן הואיל והבנין נהרס. מה שעליך לעשות הוא להשיא את ערך הדירה במסגרת המו"מ עם החברה היזמית, ולקבל תמורה שתהלום את המצב הקיים של הדירה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי