ירון

השתחררות מהסכם בלעדיות עם יזם

קניתי לאחרונה דירה בבנין בו פועל יזם המחתים דיירים על הסכם בלעדיות לארבעה חודשים, מתוך מטרה לקדם תמ“א 38/3. עד כה חתמו כמחצית מבעלי הדירות. ע“פ בדיקה שביצעתי מול אנשי מקצוע, המתווה הנכון ביותר עבור הבנין שלנו הוא תמ“א 38/2 הריסה ובנייה. יצוין שהיזם לו חתמו, טען בעבר בפניי הבעלים שתמ“א 38/2 איננו ריווחי(אין כדאיות). בהנחה שאצליח לשכנע את הדיירים אשר כבר חתמו, כי המתווה בו הם צועדים שגוי, האם הם יוכלו לנהל מו“מ מקביל ולהתקדם מול יזם תמ“א 38/2 מאחר ומדובר במתווה שונה מזה עליו חתמו, או שהם כבולים לאותו יזם ארבעה חודשים?

עו"ד שי אליאב

התשובה לכך בתנאי ההסכם שנחתם בין הצדדים, ובכפוף לחובת תום הלב הכללית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי