דליה

שינוי תכנית בבקשה להיתר בניה

הוגשה תכנית בקשה להיתר על ידי יזם תמ"א 38/1. העיריה הורתה לו לבצע תיקונים אשר משנים מהותית את התכנית עליה חתמו. נאמר לנו כי אין זכות להגיב על התכנית המתוקנת במידה והיא תתוקן על אף שהיא תהיה שונה. העו"ד חותם בשם הדיירים מכוח ייפוי כוח בלתי חוזר. מה ניתן לעשות כדי שהתכנית לא תאושר ללא אישורנו?

עו"ד שי אליאב

התשובה לכך בגוף ההסכם והמפרט לבעלי הדירות. צריך לראות אותם כדי לחוות דעה בענין.

עו"ד שי אליאב

זה מאוד תלוי בתנאי ההסכם ביניכם. לעיתים קיימים סעיפים לפיהם הצדדים מסכימים לכל שינוי שהנו בגדר הנחיית רשות. אני מציע לכם לבדוק זאת מול עורך הדין שלכם.

גיל

האם התכנית יכולה להיות חתומה/מאושרת על ידי דיירים או עו"ד מטעמם כאשר היא חורגת מהוראות התמ"א והחוק והם אינם יודעים זאת. האם העיריה רשאית לאשר בקשה חורגת מהוראות החוק ובאחריות מי להתריע על חריגות בבקשה?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי