שרון

פינוי בינוי פיצוי - אבדן נוף

שלום רב, אנו דיירים בבניין משותף ונמצאים בהליכים לקידום פינוי בינוי 2 דירות בבניין הנמצאים בקומה האחרונה ,אמורים להינזק מבחינת נוף עקב בנייה של מבנה נוסף בחזית ( המבנה קיים גם כיום אך אינו פוגע בנוף של אותם דיירים). הקומות האחרונות שיתווספו בבניין הן דירות היזם המיועדות כמובן למכירה לדיירים חדשים. שאלתי היא כיצד ניתן ומקובל לפצות את הדיירים במקרה כזה? בברכה שרון

עו"ד שי אליאב

ככל שהתכנון תואם את המפרטים של ההסכם עם היזם, נראה שלא. תבדקו זאת בהסכם שלכם. מציע לכם להיוועץ עם עוה"ד שלכם שערך את ההסכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי