אילן

תמ"א 38 - היזם לא עומד בהתחייבות שלו על פי ההסכם בתואנה שהעירייה לא מאשרת

שלום לכבוד העו"ד. חתמתי עם יזם על הסכם של תוספת בניה של 50 מטר על מרפסת קיימת. בסופו של דבר היזם בונה רק חדר על המרפסת, ממד בפינה אחרת ומזיז את דלת הכניסה לדירה למקום פינתי ובכך משנה את צורת הדירה למשהו אחר לגמרי ממה שנחתם. הוא טוען שהוא לא מפר את ההסכם כי כתוב בחוזה "בהתאם לאישור הרשויות ובכפוף לכך ובהתאם להנחיותיהן ודרישותיהן". בנתיים הקבלן כבר בנה את החדרים. האם אני יכול לדרוש פיצוי כלשהו? המון תודות מראש על תשובתך

עו"ד שי אליאב

הכול תלוי בנוסח ההסכם והמפרט. אני מציע שתפני עם השאלה לעורך הדין שמייצג אתכם ולמפקח שלכם.

אילן

תודה. מה הכוונה ״המפקח שלכם״?

עו"ד שי אליאב

בפרויקטים מסוג אלה נהוג למנות מפקח מטעם בעלי הדירות. אני מניח שגם אצלכם יש פונקציה כזו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי