אורנה

תמ"א 38/2 זכויות הדיירים

שלום, וחג שמח! נחתם ע"י ועד הדיירים הסכם עם יזם הסכם על תמ"א 38/2, היה כבר מפגש עם הדיירים - וקיבלנו את תכנית הבנייה, עם מיקומו של כל דייר בבניין החדש. * מיקום הדירה המיועדת לי, אינו מקובל עלי - ללא חלונות בשירותים, ולאורכה של "כל" הדירה, יש את חדר הדוודים! חוסר איוורור בשירותים, גורם לטחב וסירחון - וחדר הדוודים גורם לרעש בלתי אפשרי, וגם סיכון באם יש שם תקלה!! האם אני יכולה לעמוד על כך שישנו לי את מיקום הדירה? מה אוכל לעשות באם הם יסרבו? אני נכה קשה, וידוע להם שהם אמורים על פי חוק גם להתאים את הדירה לצרכי, והם אמרו שכך גם ייעשה. * כיום מתגורר דייר לו אני משכירה את הדירה בנכס האמר - ושכר הדירה מסייע לי להתקיים, (בנוסף לקצבת 100% נכות מביטוח לאומי) - וכאשר הבניין יהרס, מהו המדד שיקבע את גובה שכר הדירה שהם יחוייבו לשלם לי עד שיסתיים ה"פרוייקט" ? הדירה ממוקמת ברמת גן. מודה לכם מראש, אורנה.

עו"ד שי אליאב

במסגרת הפרויקט צריך ללות אתכם מפקח בניה. עלייך לשבת עמו ולהיוועץ עמו שהוא יציג כלפי היזם את הצרכים המיוחדים שלך כבעלת נכות. זאת בגיבוי ובליווי נציגות הבנין וב"כ בעלי הדירות. שכר הדירה על פי רוב בפרויקטים אלו נקבע על פי מו"מ או לפי הערכת שמאי. כאשר העיקרון הוא לא להפחית מהשווי הקיים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי