מיכל

כלים להתנגדות לפרויקט פינוי בינוי בראשיתו

איני יודעת אם זו בעיה משפטית. השאלה היא מה הכלים בהם ניתן להיעזר, במצב של בחירת חברה לפרויקט , על ידי נציגות דיירים. אנו די מיואשות, יחד עם מספר דירות מצומצם, שמתנגדות. לטעמנו אין זה המקום לפינוי בינוי, מטעמים של ייחודיות הבניין בו אנו גרות, וכך שאר הבניניים בחלקה, מסיבות כלכליות (מיסוי לסוגיו מקומי ועירוני), וגם המפרט היוקרתי שאנו מתאים למרקם התושבים. כמובן לא יהיה פיצוי נופי לפרויקט זה. הגינה הינה ייחודית לתל אביב צפון, עם חלקות של עצי פרי. השאלה למי פונים ובמי נעזרים (למרות שבימינו אין זה פופלארי להתנגד לפינוי בינוי...)

עו"ד שי אליאב

יש שני שלבים להתנגדות: 1. תכנונית - ברגע שתוגש תכנית לועדה המקומית, אתם יכולים להתנגד. יזמנו אותכם לשם כך. 2. עם התקיימות תנאי הסף שבחוק, יתכן ויגישו נגדכם תביעה. תגישו כתב הגנה ותטענו את טענותיכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי