מיכל

המשך לשאלתי הקודמת (וסליחה...)

אבקש להוסיף שמדובר כאן בהתעקשות של דיירת מרכזית אחת, שהצליחה לשכנע כמה נוספים, ל"פצוח" בהרצה של פרויקט זה, בשל רצונה בחנייה. בנוסף ,אחד מנציגי הדיירים ,שפרש, הצביע על אופן בחירה פסולה של החברה, מתוך 4, וגם חששו שהתהליך לא התנהל כראוי עד כה וגם הלאה. והוא עו"ד.... לבפגישה של החברה עם הדיירים, החברה הציה הסעה חינם לדיירים, על מנת שיגיעו... -כמו כן, עלו מעט שאלות של דיירים , ולמרות זאת ינציגי החברה ניסו להתחמק ממתן תשובות וגם הבטיחה כל מיני דברים כמו : תשלום מלא של מיסי ארנונה בשלוש השנים הראשונות, ותשלום מיסי שבח לדירות שגודל הדירות יעבור את 25 מ"ר מעל הפטור. -יש חשש שהעו"ד לא ייצג נאמנה את הדיירים אלא את החברה.

עו"ד שי אליאב

ככל ואכן מדובר במקרה שלא מתנהל בשוויון ובשקיפות, מדובר לכאורה בעילה לגיטימית להתנגדות. המסלול להתנגד הוא א. לא לחתום על ההסכם ואז לפרוט את הטענות בהליכים משפטיים שיפתחו כנגדכם ככל שיהיו. ב. להגיש התנגדות לועדת התכנון לאחר הגשת תכניות הפרויקט. אתם תזומנו לכך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי