דליה מוס

תודה על התשובה המהירה

לגבי התשובה הראשונה האם ההמלצה היא לחכות לדף מידע ממחלקת הנדסה ותכנון של העיריה לפני חתימה ? ולגבי שאלתי השנייה האם אני רשאית לקבל בחזרה את החנייה הפרטית שלי המעוגנת בטאבו באותו מקום מתחת לבניין ולא במכפיל חנייה? (קיימות3 כאלו )

עו"ד שי אליאב

לגבי דף מידע - אם יש זה עוזר. למרות שגם שם יהיה כתוב שהסמכות היא בשיקול דעת של הועדה ולכן לא תהיה ודאות מלאה. לגבי חניה- זו בעיה כואבת בפרויקטים של תמ"א שהצפיפות גדלה ויש קושי למצוא מקומות חניה. צריך לשבת עם יועץ התנועה ולראות את תכנית החניות. לאחר מכן ויחד עם המפקח שלכם, ניתן לפתוח את הענין לדיון מול היזם בהתאם לממצאים שעלו.

דליה מוס

מודה לך מאד על התשובה המפורטת ועל הסבלנות. הפנייה שלי נעשתה לאחר שהגיעו אלינו היזמים בלי דף מידע ובלי שרטוטים, ותלו את האשם באיטיות מחלקת ההנדסה. עכשיו הארת את עיני שזה פחות משנה כי הסמכות היא בידי הועדה. גם למדתי ממך שחנייה בטאבו נתונה למשא ומתן. בהערכה, דליה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי