אריאל שי

האם כל הדיירים הרשומים במרשם המקרקעין - בדירה בבניין - צריכים לחתום על תצהיר הסכמה ויפוי כח לעו"ד מייצג או רק אחד

חוזר על השאלה כי הנסיבות חיוניות לתשובה - האם כל הדיירים הרשומים במרשם המקרקעין בדירה אחת בבניין צריכים לחתום במפורש על החלטה לגבי הריסת בניין וביצוע עבודה ברכוש משותף, או מספיק נציג אחד מסדרת יורשים רשומים ? או רק הבעל הרשום ולא האישה הרשומה (במיוחד שהם בהליכי גירושין)? והנימוק: אתמול הוחתמו והצהירו בפני עו"ד מחדרה, דייר 1 מכל דירה (מבין המסכימים) על יפוי כח לעו"ד לביצוע הליך פינוי בינוי – והשאלה אם חתימה אחת מספיקה מבין בעלי הזכויות בדירה במיוחד שיש הליכי גירושין?

עו"ד שי אליאב

דרושה חתימת כולם

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי